Арт-завод Платформа Креативний простір для роботи та дозвілля – City Capital Group

 
2

Арт-завод Платформа
Креативний простір для роботи та дозвілля

3

Арт-завод Платформа — найбільший креативний кластер в Україні, розташований на Лівому березі Києва. Простір розміщено на території колишнього Дарницького шовкового комбінату загальною площею 100 000 м². Сьогодні це повноцінна екосистема, яка об’єднує бізнес, фестивалі, коворкінг, мистецтво, IT-сферу, моду, освіту та інші індустрії креативної економіки.

Починаючи з 2014 року, гостями події стали вже більше трьох мільйонів людей, а бізнес-ком’юніті об’єднує більше ніж 300 різних стартапів та інноваційних проектів.

Для столиці Арт-Завод Платформа – справжня культурна пам’ятка, надихаюче середовище зі своєї інфраструктурою, культурною програмою та резидентами. Завдяки унікальному автентичному дизайну Арт-Завод Платформа користується популярністю в рекламній та кіно індустріях. Кліпи, шоу та будь-який інший продакшн знаходять тут ідеальне місце для втілення оригінальних ідей.

Окремим напрямком діяльності Арт-Заводу Платформа є підтримка та розвиток сучасного мистецтва. Так, на території реалізовано творчий простір АКТ – місце роботи, натхнення та зустрічі креативних людей; відоме в Києві місце тусовок, виставок та лекторіїв. Кластер об’єднує декілька напрямків під кураторством різних фахівців: фотографію, відео-арт, музику, театр, балет та образотворче мистецтво. Проект перебуває в постійному пошуку талановитих митців і запрошує до співпраці творчі об’єднання.

Найгучніші, найяскравіші та найпопулярніші фестивалі країни - серцебиття Арт-заводу Платформа. Командою проекту тут влаштовуються масштабні події на будь-який смак, відбуваються виступи відомих артистів і організовуються неймовірні шоу. Проекти Арт-Заводу Платформа завжди залишають неймовірні враження, адже в фокусі всіх подій – люди, їх емоції та позитивні враження.

Арт-завод Платформа місце, де живуть креативні івенти та широковідомі в місті заходи. Саме тут щороку відбуваються «Comic Con Ukraine», «Білі Ночі», Стріт-Фуд Фестивалі, Tattoo Collection, Charity Weekend та інші події.

Загальна площа - 100 000 м²
Безкоштовний паркінг - 1600 машиномісць
За сезон - більше 30 масштабних подій

CEO Олена Тарновська
Адреса офісу
вул. Магнітогорська, 1а
E-mail
info@artzavodplatforma.com.ua
Телефон
+380 (67) 690 84 70
Графік роботи:
пн-нд: 10:00-22:00

Контакти та локація Арт-завод Платформа

ТЕЛЕФОН:
+380 (67) 690 84 70
ГРАФІК РОБОТИ:
пн-нд: 10:00-22:00
АДРЕСА:
вул. Магнітогорська, 1а
САЙТ:
artzavodplatforma.com
1