БAЗAP на Лісовій Свіжі фермерські продукти – City Capital Group

 
2

БAЗAP на Лісовій
Свіжі фермерські продукти

3

БAZAR на Лісовій – універсальний торгівельний комплекс, який успішно поєднує концепції традиційного українського ринку з сучасними європейськими маркетами. Принципи роботи БAZAR на Лісовій базуються на загальносвітовому тренді на еко-продукцію та високому попиті на свіжі продукти від локальних українських фермерів. Створення та управління проектами, подібними до БAZAR на Лісовій – один з ключових напрямків діяльності City Capital Group. Таким чином, компанія створює умови для унікального досвіду українського споживача і задає високі стандарти обслуговування.

Сотні торгових місць в просторому, комфортному приміщенні БAZAR на Лісовій - що відповідає всім санітарним нормам, - пропонують свіжі фермерські продукти від місцевих виробників: фрукти, овочі, зелень, птицю, рибу, м’ясні та молочні продукти. Окремим сектором представлені східні спеції, сухофрукти, горіхи та мед. На БAZAR на Лісовій також доступні широкий асортимент промислових товарів і додаткових сервісів та побутових послуг.

Зона fast-food пропонує скуштувати страви різних країн світу: на БAZAR на Лісовій працюють пекарні та кондитерські, де ви знайдете найрізноманітнішу випічку. Свої послуги надають салони краси, майстерні з ремонту взуття та одягу, салони операторів зв’язку та багато інших.

БAZAR на Лісовій розташовано на виході зі станції м. Лісова; на перетині 4 трамвайних та 21 маршрута громадського таксі. В 500 метрах знаходиться автостанція «Дарниця», що забезпечує сполучення з 70 населеними пунктами Чернігівського напрямку. Вдале розташування, формат сучасного комфортного базару, відмінний асортимент свіжих фермерських продуктів забезпечують один з найбільших трафіків відвідувачів в Києві. Особлива увага на БAZAR на Лісовій приділяється контролю якості продуктів. Власна лабораторія ветеринарно-санітарної експертизи щодня перевіряє всі овочі та фрукти на їх придатність до вживання. Продукція рослинного походження перевіряється на радіацію, вміст нітратів та інших шкідливих речовин, а також проводиться перевірка продукту органолептичним методом: на смак, колір та запах.

CEO Артем Антонов
Адреса офісу
вул. Попудренка, 65
Телефон
+380 (44) 461 88 22
Графік роботи:
пн-нд: 07:00-21:00

Контакти та локація БAZAR на Лісовій

ТЕЛЕФОН:
+380 (44) 461 88 22
ГРАФІК РОБОТИ:
пн-нд: 07:00-21:00
АДРЕСА:
вул. Попудренка, 65
САЙТ:
www.bazar-lisova.com.ua
1