Platforma Office Club Новий формат сучасного офісу – City Capital Group

 
2

Platforma Office Club
Новий формат сучасного офісу

3

Platforma Office Club (POC) - проект офісної нерухомості, сучасне адаптивне рішення для бізнесу, яке дозволяє отримати функціональний робочий простір «під ключ» в максимально короткі строки його підготовки для потреб конкретного орендаря. Мобільність – важлива перевага Platforma Office Club: бізнес змінюється швидко, кожен день з'являються нові завдання, вводяться тимчасові проектні рішення і створюються команди для рішення конкретних завдань.

Platforma Office Club  - це офіси закритого типу, які створюються конкретно під задачі бізнесу, і включають в себе всі сучасні сервіси для комфортного перебування та оперативного вирішення бізнес-задач. Так, на території POC реалізовані комфортні неформальні зони, які наразі в тренді організації робочого простору – співробітник самостійно обирає локацію для комфортної роботи сьогодні і, таким чином, витримується баланс активної життєвої позиції та позитивного lifestyle.

Platforma Office Club оснащена сучасною системою вентиляції, кондиціонування та опалення (4 установки LENNOX та 3 установки VENTUS) покривають всю площу офісу, а індивідуальна система адаптації дозволяє зонально керувати температурним режимом для комфорту всіх резидентів.

Такий формат сучасного офісу враховує всі умови для комфортного робочого процесу, можливості для саморозвитку, відпочинку та розваг. Крім того, поряд розташовані маркет-молл Даринок та Арт-Завод Платформа, що дозволяє пошопитись у зручний час або зробити комфортну перерву на каву на Арт-Заводі Платформа. Концепція Platforma Office Club включає в себе консьєрж-сервіс, який 24/7 обслуговує запити компаній, організовує бізнес-дозвілля, різноманітні заходи, реалізовує extra-можливості для співробітників, в тому числі, облаштовані ігрові кімнати для дітей, скористатися якими може кожний член клубу Platforma Office Club. В розпорядженні резидентів безкоштовний паркінг на 1600 машиномісць, ТРЦ «Даринок» з магазинами і ресторанами та БAZAR на Лісовій – сучасний ринок з фермерськими продуктами. Дорога до Platforma Office Club від станція м. «Лісова» займає 5 хв, а до ст. м. «Чернігівська» — 10 хв. Поруч розташовано транспортний вузол з наземним громадським транспортом.

Загальна площа - 3700 м²

CEO Григорій Куджоян
Адреса
вул. Магнітогорська, 1a
E-mail
welcome@platformaoc.com
Телефон
+380 (67) 690 84 12
Графік роботи:
пн-нд 09:00 - 23:00

Контакти та локація Platforma Office Club

ТЕЛЕФОН:
+380 (67) 690 84 12
ГРАФІК РОБОТИ:
пн-нд 09:00 - 23:00
АДРЕСА:
вул. Магнітогорська, 1a
САЙТ:
www.platformaoc.com
1